Tutorials

Betala faktura med kreditkort

Betala faktura med kreditkort


Det har sedan en tid tillbaka funnits möjlighet att betala räkningar och fakturor med kreditkort. Detta tyckte vi ibland kändes som en lite klumpig lösning för att få några extra dagars kredit. Därför har Billender valt att lansera ett helt nytt sätt att skjuta på räkningar och fakturor. Istället för ladda ner en app, leta fram din plånbok och fylla i ditt 16-siffriga kortnummer (som alltid blir fel minst en gång) - ta bara fram din mobiltelefon, surfa in på billender.se och ta ett kort på fakturan – så betalar vi den åt dig. Du betalar tillbaka nästa gång du får lön. Helt räntefritt. Kostnaden är endast 19, eller 59 kronor (Beroende på fakturans storlek), i fakturaavgift.


Du kan skjuta fram eller dela upp fakturan


Billenders lösning ger dig även en bredare flexibilitet i hur du kan betala din faktura jämfört med traditionella “Betala faktura med kreditkort”-företag. Du kan till exempel välja att dela upp fakturan på tre delbetalningar. Även det helt utan ränta. Du kan också nyttja Billender delbetalningskonto för att delbetala din faktura. 

Fakturabetalning med kort möjliggörs av fintech


Billender har tagit fram en skalbar fintech-plattform och använder modern teknik för att skapa en smidig process för dig att betala dina fakturor. Billender är ett registrerat Konsumentkreditinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn. Jonas

Jonas hjälper Billender med strategiskt marknadsföringsarbete.